top of page

Support Group

Public·12 members

Orice Ar Fi In Viata Mea !NEW!

Acesta nu este felul in care veti castiga campusurile voastre. Imbracandu-va ca cei mai smecheri, conducand cea mai tare masina, tastand pe cel mai tare computer. Aceasta nu va aduce nici o slava Hristosului in suferinte. El va cheama in serviciul acesta, in conferinta aceasta, in viata aceasta, in lumea aceasta, in lumea aceea din ziare. Va cheama la o alta cale.

Orice Ar Fi In Viata Mea

Ce se intampla cu Pavel? Ce se intampla cu tine? ,,Daca nu este inviere, suntem dintre toti oamenii cei mai nenorociti." Vreau sa zic, uitati-va in jur! Pentru ce sa se planga de mila? Totul este bun nu? Este o sala mare, are aer conditionat, muzica buna si suntem imbracati si suntem bine si... Pentru ce sa se planga de mila, daca totul este fals? A fost o viata buna. Ne vedem mai tarziu.

Vreau sa intreb: ,,De ce, Pavel? La ce aspiri? Ce inseamna viata aceasta de alegere a riscului si a suferintei?" Si voi trebuie sa va puneti aceasta intrebare chiar acum. De ce as alege sa ma leapad de mici lucruri normale si inocente... si sa imi asum riscuri in viata mea din pricina lui Hristos? De ce as face asta?

Este o afirmatie nemaipomenita! Doar ganditi-va o clipa la istoria misiunilor. Daca aveti vreo idee despre cum am ajuns astazi la 1.3 sau 4 bilioane de oameni care cred in Isus Hristos cand totul a inceput de la 12. Cum am ajuns pana aici? Stiti care este raspunsul? Suferinta! Niciodata nu a fost biruinta in vreun loc sau in vreun popor neevangelizat fara suferinta. Daca veti fi misionari, sa stiti aceasta: Durere, pierderea vreunui fiu, malarie... lupta in familie, tensiuni in echipa, opozitie demonica, martirizare. Vor veni. Sa nu credeti ca este ciudat cand va veni. Este pretul. El Si-a dat viata Lui pentru mantuirea noastra. Noi ne unim cu El in acea suferinta ca sa expunem natura ei.

Vrei sa experimentezi bucuria profunda de a sti ca esti iubit de Dumnezeu? Da-ti viata pentru alta persoana. Asuma-ti riscuri in trupul tau. Asuma-ti riscuri cu mintea ta, cu banii tai, cu educatia ta. Ce lucru minunat: Dumnezeu ne cheama sa facem si sa fim.

Dar spre surprinderea lui, satenii nu numai ca nu le-a pasat, dar ei au devenit violenti. Oamenii din sat l-au prins, si il tineau la pamant pe cand femeile il bateau cu fire de sarma ghimpata. A fost tarat afara din sat si lasat sa moara in tufisuri. Joseph a reusit sa ajunga pana la un izvor de apa si acolo, dupa ce a petrecut zile inconstient, a gasit putere sa se ridice. S-a intrebat despre receptia ostila pe care a primit-o de la oamenii pe care i-a cunoscut toata viata. A decis ca probabil spusese ceva gresit sau ca a omis ceva din povestea lui Isus. Dupa ce a exersat mesajul pe care il daduse si prima oara, a decis sa se intoarca si sa impartaseasca acel mesaj din nou.

Viata poate fi vesela. Viata poate fi grea. Intr-o zi poti merge intr-o directie si a doua zi pe un drum complet opus. Viata este atat de complexa si imprevizibila, incat continua sa ne surprinda zi de zi. Este miraculos, este uimitor si este distractiv, dar uneori poate fi si devastator. Lucrul trist este ca suntem adesea atat de ingrijorati in lupta cu bataliile zilnice ale vietii, incat ne oprim mai rar sa reflectam asupra frumusetii acesteia. Se poate intampla atat de repede incat uitam complet de viata minunata pe care ne-au oferit-o, mai ales atunci cand ne confruntam cu numeroase provocari.

Traiti si impartasiti aceste fraze de viata scurte care te vor ajuta sa mergi mai departe. Ofertele au fost alese pentru a exprima exact ceea ce doriti cu cuvintele potrivite. Ele sunt mai mult decat simple ganduri despre viata. Sunt cuvinte inspiratoare care iti vor oferi impulsul de care ai nevoie in viata ta, in ciuda diferitelor situatii care pot aparea.

Daca aveti nevoie de motivatie aceste cugetari frumoase despre viata si alte maxime celebre despre viata, fericire si bucurie, va vor inspira sa traiti o viata deplina si constienta. Ideea este sa folositi aceste citate scurte despre viata in scop motivational, astfel incat sa puteti depasi problemele. Pentru ca depasirea problemelor in viata depinde de atitudinea noastra fata de aceasta. De aceea, impartasim cu voi aceste citate celebre despre viata, pe care le puteti impartasi la randul vostru cu prietenii si cei dragi pe Facebook, Whatsapp, Instagram si alte canale media.

Daca cititi cel putin un citat pozitiv pe zi va fi de mare ajutor pentru a va mentine motivati si concentrati pe realizarea visurilor voastre, si spre a fi mai fericiti. De aceea, va oferim o colectie cu peste 900 de citate despre viata, astfel incat, daca va place, sa le pastrati intr-un loc vizibil si la indemana dvs., precum si pentru a le putea partaja pe retelele dvs. sociale, Twitter, Facebook, pe email sau prin mesaje cu cei dragi.

De ceva timp, am inceput un oarece urcus duhovnicesc, in special de cand tatal meu s-a mutat la Domnul. Nu o spun spre lauda, ci spre mirarea mea, insa nu am crezut ca pot sa ma rog atat, nu am luat in viata mea atat de in serios rugaciunea ca acum.Poate nu ma mai rog atat de mult cum am facut-o pana la parastasul de 40 de zile al tatalui meu, insa in continuare fac tot posibilul, cu ajutorul lui Dumnezeu sa fac Catisma a 18-a si Acatist pentru cei adormiti catre Dumnezeu Tatal.

Simt nevoia sa merg tot mai des la Biserica, ascult foarte mult muzica psaltica si ma uit aproape non-stop pe Trinitas. Simt ca altceva nu ma mai bucura sau multumeste. Nu stiu exact ce se intampla cu mine, poate ma aflu in inselare gandind ca as putea avea chemare pentru viata monahala, ma incearca destul de des gandul asta. desi am vazut multe documentare cu marturii din viata monahala si stiu in mare ce implica, si stiu ca poate nu m-as adapta la stilul de viata de acolo si la programul de munca / ascultare, eu fiind o fire mai slaba ca pregatire fizica, in ideea ca nici aici in lume nu ma omor cu munca, am o oarecare rutina a mea si o stare de comfort din care greu ies.

Va spun de la inceput ca nu am vandut asigurari in viata mea. Am vandut pagere, statii radio si retele de statii radio, telefoane fixe si mobile, calculatoare, retele de calculatoare, echipamente periferice, televizoare, echipamente de aer conditionat. Am vandut servicii de telefonie mobila in standarde NMT, GSM, 3G, 4G. Dar asigurari de viata nu am vandut. Chiar daca nu am vandut mai stiu cate ceva pentru ca nevasta-mea a vandut asigurari de viata si am avut si oameni in echipa care lucrasera in asigurari. Sunt si un client loial al firmelor de asigurari, colectionez asigurari pentru tot felul de situatii. Asta pentru ca sunt o persoana responsabila, care are un copil de crescut, de tinut la scoala si de pregatit pentru un start cat mai bun in viata. Am asigurari pentru casa si pentru masina. Deci tot ce urmeaza sa va spun e inspirat de experiente directe, nemijlocite cu agentii care vand asigurari de viata.

Cam asta ar fi. Concluzia mai generala ar fi ca orice afacere incheiata cu un prieten va functiona ca un fel de test acid al prieteniei voastre. Daca afacerea se va dovedi proasta pentru tine, singurul tau castig va fi ca vei scapa de un fals prieten sau de un prieten bine intentionat dar nepriceput in afaceri.

Te urasc pina la lacrimi,urasc ca nu ma trezesc linga tine in fiecare dimineata,urasc faptu ca nu impart fiecare secunda din viata mea alaturi de tine,urasc faptu ca nu suntem doar noi doi pe pamint,te iubesc pentru te-am intilnimt si pentru ca uneori nu ma poti suporta.

Te iubesc, pentru ca asa am ales sa fac. Din miliardele de stele de pe cer, mi-am ales steaua mea, care sa-mi lumineze viata, sa ma iubeasca, pe care sa o iubesc, sa nu mai fie niciodata bezna in inima mea, sa-i pot da drumul din nou copilului din mine, sa zburde fericit si fara griji.

Mi-e sufletul bucata de hartie, din care timpul rupe fasii mereu. Fiecare stea poarta in sufletul ei o poveste. Privesc ades spre cer si ma gandesc la povestea vietii mele. Pe bolta sufletului meu norii plang lacrimi de fericire. In drumul spre ele, un inger cu suflet de om, mi-a asternut covor de vise curate. A avut puterea sa topeasca neaua din sufletul meu obosit si sa faca din viata mea un nou rasarit. S-a furisat pe poarta inimii mele un vis iar el l-a transformat in realitate, aratandu-mi ca fiecare om este in sine o lume, un vis in care zace o istorie a lumii. Mi-a incoltit in suflet speranta ca o samanta iar visele mele au devenit realitate, in culori de curcubeu. In fiecare dimineata aprinde cu soare lumanarile sperantelor din sufletul meu.Mi-am auzit gandurile, mi-am auzit bataile inimii si falfaitul de aripi al sufletului si am inteles cine sunt, cine esti. Mana ta imi daruieste mangaieri si reazam pentru orice durere. Ador fiecare traire, caci superba e clipa unui zambet si lacrima de fericire ce pare ca vrea sa-mi atinga obrazul. Te iubesc.

Daca mi-ai cere sa-ti pictez viata mea cu tine,as avea nevoie de culorile curcubeului,de razele soarelui,de lumina stelelor,de parfumul florilor si de grafica zambetului. Ma faci sa ma simt cea mai frumoasa femeie din lume. Langa tine am invatat sa dansez iubirea!

Am fiori pana in varful unghiilor cand te am in fata, inima mi se ingreuneaza si sufletul mi se umple, esti o placere imposibil de (ne) vinovata, acel cineva care face nimicul sa fie perfect, o farama sa fie mai mult decat suficienta. Pentru tine si pentru cum m-ai facut sa fiu as ierta orice, as face orice, m-as naste iar, m-as frange in mii de bucati si as fi in stare sa am adun intr-o secunda doar daca as stii ca ma vrei. Iti multumesc pentru frica asta imposbil de dulce si amara pe care o am in fiecare secunda gandindu-ma ca as putea sa nu te mai am, iti multumesc ca ma iubesti si acum lumea e a mea!

bi ma simt asa de usor in preajma ta,ma simt asa de protejat sunt ca un copil care se lasa invatat esti cea mai buna iubita????imi place totul la tine!!. esti asa dulce chiar si cand ma certi???esti viata mea si la inceput nu ma asteptam sa ma indragostesc dar am facuto, si acum esti ca un medicament, si daca nu il iau zilnic pot sa ma inbolnavesc.asa esti pentru mine viata mea a prins culoare de cand ai venit in lumea mea neagra si pustie a inceput sa iasa soarele in sufletul meu, a inceput sa se faca lumina si sa vad din nou ce inseamna viata, si iubirea te iubesc iubirea mea pentru tot ce faci pentru mine, te iubesc pentru ca existi si zi de zi imi arati cat de frumoasa este viata alaturi de tine. iti multumeac ca si in cele mai urate cosmaruri ale mele apari tu sa ma trezesti sa-mi zici ca ma iubesti esti ca un inger cazut din cer te iubesc printesa mea te iubesc loredana catalina cu drag iubitul tau ciofu emanuel catalin 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page